Dieet Tips

Obesitas ontstaat uit de interactie van de vele factoren van genetische, metabole, gedrags -, milieu-en lifestyle invloeden. Het basisprincipe achter gewichtstoename is defect/gebrek aan evenwicht in de energie-homeostase. d.w.z.; het ontbreken van de juiste dieet. Als gevolg van de overtollige energie wordt opgeslagen in het lichaam en de vetcellen in omvang toenemen en het aantal.

In een studie van de Universiteit van New South Wales

De dieren werden aangeboden cafetaria diëten (chocolate bars, kaas krullen, cookies, enz.).Deze dieren werden obesitas en begon te weigeren hun natuurlijke voedsel.Nog meer starling, begonnen ze te eten, deze items ook op, zelfs wanneer ze geen honger. Junk food zo is gebleken, hebben de mogelijkheid om zich te ontwikkelen “nep”honger leidt tot herhaalde eten en obesitas

De afgelopen jaren is het gemiddelde fast food consumptie en de grootte van de porties is toegenomen.

Toegang tot goedkope snacks, rijden door en de snelle levering, de populariteit van het buffet eten, tv-reclame van ongezonde voeding, school contracten met frisdrank en andere junk food bedrijven weerspiegelt het tweesnijdend zwaard van de technologische vooruitgang, want deze kan rampzalige gevolgen voor ons lichaam.

Er is een duidelijke afname in de traditionele drie maaltijden per dag, patroon en een stijging van de frequentere, minder formele, eet gelegenheden vaak beschreven als tussendoortje. Tijdens het eten frequentie per se kan niet leiden tot zwaarlijvigheid en de patronen, de kwaliteit en de kwantiteit van deze snacks hebben een ernstige impact op individuen. Studies hebben aangetoond dat de consumptie van steeds meer grote pakketten van chips of broodjes tijdens deze “snacken” wordt geassocieerd met een significante toename van de eetlust en de individuele doelen tot het consumeren van grote hoeveelheden tijdens de volgende maaltijd.

In tegenstelling tot de populaire veronderstelling dieet niet om van de honger jezelf af calorieën en het uitsnijden van alle sporen van koolhydraten en vetten. In feite als je op dieet bent u niet in de verwachting te geven op een soort van, je hoeft alleen te bezuinigen op de grootte van de porties.

Iemand met overgewicht die een dieet wordt aangeraden om rond 1500-1600 Kilo calorieën per dag. Dit dieet moet een belangrijke bijdrage van eiwitten, vitaminen en mineralen en minder bijdrage van vetten en koolhydraten.

Vetten en koolhydraten mag nooit worden gesneden uit de maaltijden zoals gebruikelijk is bij de meeste diëten populair op het net. Tekort aan vet kan leiden tot verlies van spiermassa, die op zijn beurt tot veel gezondheidsproblemen. Ook het uitsnijden van koolhydraten drains u van de energie die alleen voorkomt dat u van de uitoefening van en het maakt je hongerig.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *